Uitslagen examens kaderopleidingen Meesterlassen en Lasspecialist!!

8-7-2013

Deze week hebben wij de resultaten ontvangen van de cursisten die geslaagd zijn voor de kaderopleiding IWP en IWS. Het slagingspercentage is hoog. Het gemiddelde percentage bedraagt 93%.

Wij feliciteren de cursisten met het behaalde resultaat. Wilt u een vervolgopleiding bel dan voor de mogelijkheden, of kijk op onze website.

Archief Nieuws

LAATSTE NIEUWS

18-7-2014

Prachtige examenresultaten!!!

1683_geslaagd.png

Onlangs hebben wij de uitslagen van de examen ontvangen van de opleidingen RWC-B, IWP en IWS. Wij zijn trots op de resultaten en  de cursisten. Hieronder een overzicht.

RWC-B:
Vanuit alle afgenomen examens is er een slagingspercentage van maar liefst 86,96%! In totaal hebben er 23 cursisten deelgenomen aan de opleiding lascoördinator waarvan er 8 na een herkansing hopelijk alsnog hun diploma zullen behalen.

IWP:
Aan de opleiding IWP hebben de 10 deelnemers een ongelooflijk resultaat laten zien. Van de 10 deelnemers zijn er 5 cum laude geslaagd. Van alle 40 examenmomenten is er maar één herkansing. Bij de praktijkexamens is er zelfs een slagingspercentage 100%.

IWS:
Ook de cursisten van de opleiding IWS hebben prachtige resultaten laten zien. Het slagingspercentage ligt hier op 82,14%.

Voor alle cursisten en onze docenten: van harte gefeliciteerd met het behalen van de mooie resultaten.

Lees meer
4-7-2014

Nieuwe medewerkster

1654_rian.jpg

Even voorstellen! 

Lees meer
Meer nieuws