Archief Nieuws

LAATSTE NIEUWS

2-4-2015

Brabants Lasbedrijf aan het woord

2346_Logo_BIB_site.jpg

Brabants Lasbedrijf B.V te Vught / BLB Prefab B.V. te Lith

 

Brabants Lasbedrijf b.v. gevestigd in Vught is 2 juli 2003 opgericht door de heer Gert-Jan van Heesch, de heer Patrick van Balen en de heer Eddie van Houtum en is een gespecialiseerd bedrijf in het aanleggen van leidingsystemen voor industrie, utiliteit (klimaatbeheersing, gas-, stoom-, koel en CV leidingen) en particulier (vloerverwarming etc.) Voor de ervaring van onze mensen garanderen wij een uitstekende kwaliteit van zowel het gemonteerde leidingwerk als het laswerk(ook keurwerk).

BLB Prefab b.v. gevestigd in Lith is 11 februari 2015 opgericht om onze klanten gerichter van dienst te kunnen zijn en is een gespecialiseerd bedrijf voor het samenbouwen en aflassen van pompkamers t.b.v. sprinkler installaties, verdelers/verzamelaars voor cv en koelinstallaties in de utiliteit bouw en industrie, passtukken op maat, serie sprinklerwerk met groefkoppeling en eventuele oplassen sokken voor sprinklerkoppen, montage, verkoop van materialen en verkoop Profit groefkoppelingen, bochten en andere appendages.

Lees meer
26-3-2015

Nieuwe Lasopleiding gevulde draad 136(R) en 138

Gezien de behoefte vanuit de markt starten wij op 6 april met de 5 daagse maatwerkopleiding gevulde draad lassen 136(R) en 138.

Lees meer
Meer nieuws