Nog enkele plaatsen beschikbaar voor de workshop EN ISO 15614-1 & NEN EN ISO 9606-1:2013Start 29 januari 2015

14-1-2015

Als lasverantwoordelijke en uitvoerende lasser is het noodzakelijk om kennis te hebben van de benodigde laskwalificaties en de daarbij behorende lasmethode beschrijvingen (LMB). Onze korte praktijkgerichte training vergroot uw kennis op het gebied van lasnormen waardoor u de juiste keuzen kan maken m.b.t. laskwalificaties.

Onderwerpen:

  • Lasnormen en WPS-en
  • Kwaliteitsborging· NEN en ISO 14731
  • Lasmethode kwalificatie
  • Geldigheidsgebieden NEN-EN-ISO-15614-1 en NEN EN ISO 9606-1:2013
  • Lasmethode beschrijvingen
  • Beproevingsmethoden

KLIK HIER om u in te schrijven

 

Archief Nieuws

LAATSTE NIEUWS

31-7-2015

Extra subsidiemogelijkheden voor opleidingen in Noord Brabant

3001_subsidiemogelijkheden_groot.jpg

Betrokken medewerkers leveren tot wel 4x meer toegevoegde waarde dan niet-betrokken medewerkers. Maar hoe zorg je nou voor betrokken medewerkers? Één van de manieren om je medewerkers betrokkenheid te vergroten is door ze voldoende ontwikkelkansen te bieden. Zorg voor een positieve leercultuur binnen je bedrijf waarbij mensen continu de mogelijkheid wordt geboden om zichzelf, en daarmee ook het bedrijf te laten groeien en verder te ontwikkelen.

Wist u dat u Excelleren in Brabant subsidie beschikbaar heeft voor het opleiden van uw medewerkers. Deze subsidie is gericht op het verbeteren van leerculturen binnen MKB bedrijven in Noord –Brabant. De aanpak van bedrijven om een leercultuur verder te ontwikkelen zal per bedrijf verschillend zijn, afhankelijk van bijvoorbeeld de grootte, het type activiteiten of de mate waarin er een duidelijk toekomstperspectief aanwezig is.

Lees meer
31-7-2015

Nieuwe workshop: cursus metaalkunde

Na de zomervakantie gaan wij van start met een nieuwe cursus Metaalkunde .

Hierin wordt gedurende 9 uur (verdeeld over 2 a 3 dagen) de volgende onderwerpen behandeld:

Lees meer
Meer nieuws